• 2666
  • 0

Hur ofta tvättar du klädseln i bilen?

Hur ofta man tvättar sina kläder varierar såklart från person till person. Men de flesta använder dem nog inte mer än en vecka innan de läggs i tvättkorgen, eller vad tror du? Men hur är det med klädseln i bilen då, såsom textilierna eller skinnet i dina bilstolar? De allra flesta tvättar nog aldrig stolklädseln trots att de sitter på den nästan varje dag.

På bilden nedan kan du se tvättvattnet efter en klädseltvätt. Bilen hade använts något år till och från jobbet varje vardag. Innan klädseltvätten syntes egentligen ingen smuts, men efter att halva bilstolen tvättats kunde man se att den faktiskt var ganska smutsig.

Se ett filmklipp från en klädseltvätt av en extremt smutsig stolsklädsel.

Det kan alltså vara en bra idé att tvätta klädseln i bilen regelbundet!

För den regelbundna klädseltvätten räcker det bra med gör-det-själv-produkter som finns i handeln. De sprayas på, du borstar och suger sedan upp med en dammsugare. Med dessa produkter är det dock svårt att rengöra klädseln i bilen på djupet.

Därför kan det vara idé att göra en ordentlig klädseltvätt en gång per år för en ordentlig djuprengöring.

På Rekondexperten kan vi rengöra din bils klädsel, eller så kan du hyra vår klädseltvätt och själv genomföra rengöringen. Den passar även utmärkt för rengöring av soffan i vardagsrummet, eller hallmattan i farstun.

Även skinnklädseln behöver tvättas ibland!

Klädseln i bilen behöver rengöras iblandSkinn är ett känsligt material och behöver behandlas regelbundet för att dina bilstolar ska ha en lång livslängd och inte tappa lystern.

Dels behöver skinnklädseln rengöras med ett skonsamt tvättmedel avsett för skinnklädsel, men efteråt behöver även skinnet på dina bilstolar behandlas med ett mjukgörande medel som återfuktar skinnet och skyddar det mot för tidigt åldrande.

Rekondexperten använder ett rengöringsmedel speciellt framtaget för skonsam rengöring av skinnklädsel, Leather cleaner. Leather cleaner återfuktar även skinnklädseln och lämnar en yta med lyster.

För absolut bästa hållbarhet kan vi även behandla skinnet med ett särskilt sorts fett som skyddar skinnet mot nedsmutsning och för tidigt åldrande. Då blir ytan nästan som ny och medlet kladdar inte ner dina kläder utan sjunker in i skinnklädseln på ett bra sätt.

Välkommen att boka din klädseltvätt hos oss!

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

© Copyright 2023 Rekondexperten Skövde AB | Integritetspolicy | Car Service Theme by QuanticaLabs