• 1846
  • 0

Det marknadsledande keramiska lackskyddet: DropOFF

Vi meddelar stolt att det marknadsledande keramiska lackskyddet från DropOFF, snart kommer finnas i vårt erbjudande!

DropOFF har en imponerande prestanda, med hela 5 års garanti. Efter en ordentlig härdning, är lackskyddet hela 1 600 % hårdare än vanligt vax. Det ger ett fantastiskt bra skydd mot smuts, fågelspillning vägsalt och mycket annat.

Ett bra lackskydd är viktigt. Många otrevligheter sliter på din bils lack vid användning. Fågelspillning, avgaser och UV-ljus är några exempel som gör din lack matt och ful. Oroa dig inte om din bils lack inte ser så kul ut. En polering brukar kunna råda bot på de flesta av problemen.

Keramiskt lackskydd från DropOFF är förstahandsvalet för bilmodeller från Ferrari, Koenigsegg och Rolls Royce. Att flera stora sportbilsfabrikörer väljer DropOFF, understryker kvalitén.

Lägga det keramiska lackskyddet DropOFF

Det är en avancerad procedur att lägga ett keramiskt lackskydd och det kräver ett noggrant underarbete.

Handtvätt och inspektion av lacken

Noggrann handtvättning av fordonet är ett måste.

Lackens skick inspekteras, eftersom det är avgörande för hur poleringen ska genomföras. En väl genomförd polering är avgörande för slutresultatet, eftersom ju slätare ytan blir desto bättre blir glansen.

Polering innan påläggning av keramiskt lackskydd

Enstegspolering räcker ofta om lacken är fräsch, utan större defekter eller tvättrepor. 2-stegspolering, eller till och med en 3-stegspolering, kan det bli nödvändigt om det finns mycket tvättrepor och andra defekter. Vid flerstegspolering används ett grövre polermedel och en hårdare polerrondell, för att avverka lacken. Efterpolering med ett finare polermedel följer efter det, för att återfå glansen i lacken.

Bilen behöver sedan stå väl skyddad inomhus för att det keramiska lackskyddet ska få härda i lagom takt. Vi kommer behöva ha din bil mellan 1 till 2 dygn, för kunna lägga DropOFF på ett korrekt sätt.

Det keramiska lackskyddet skyddar inte bara lackade ytor. Också bilens exteriöra plastdetaljer skyddas på ett utmärkt sätt och får fin glans.

Keramiskt lackskydd med 5 års garanti

Du erhåller en garantisedel, som bevis på att din bil har genomgått en korrekt utförd DropOFF-behandling. För att garantin ska fortsätta att gälla, behöver du genomföra en återkontroll varje år, eller var 3 000.e mil. Vi inspekterar din bil, för att bedöma skyddets fortsatta verkan och om bilen skötts om på ett korrekt sätt. Det gör vi genom att utföra en noggrann handtvätt. För att öka vattenavstötningen, behandlas din bil dessutom med ett särskilt medel.

Ett keramiskt lackskydd från DropOFF passar alla fordon och är absolut inte bara för sportbilar, eftersom det skyddar alla möjliga ytor från smuts, vägsalt och fågelspillning.

Certifierad DropOFF-salong

Vi är i dagsläget den enda bilvårdsaktören i Skövde, som är certifierade att använda det marknadsledande keramiska lackskyddet DropOFF.

Håll utkik på våra tjänster. Snart kommer vi erbjuda ett keramiskt lackskydd från DropOFF.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer, eller reservera en tid för en behandling med DropOFF!

Hälsningar

Johan & Tomislav

Rekondexperten

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

© Copyright 2023 Rekondexperten Skövde AB | Integritetspolicy | Car Service Theme by QuanticaLabs